Chips er noget som alle kan lide

gerne rejse til Bornholm
Disse muligheder har du for at rejse til Bornholm
maj 6, 2019
andre køkkenbordplader
køkkenbordplade af høj kvalitet
maj 17, 2019

Chips er noget som alle kan lide

eneste chips

Det er for sent at spise frokost. Det er for tidligt at spise middag. Og du venter på en bus. Hvad laver du?

Nå kom dette dilemma over mig kun i dag, og jeg besluttede at gøre det eneste, der følte rigtigt.

Jeg åbnede en taske Walkers Poppables Sweet Chilli. Disse Chips er WILD. Da jeg så billedet på forsiden af ​​pakken, var jeg skeptisk. Hvordan kunne disse Chips holde deres form? Især i betragtning af at de overlevede en rejse til og fra The Plex, Coolock, syntes jeg ikke helt, det var muligt.

Men det var det. Utroligt var næsten hver eneste chips inde i posen intakt. De er som tætte vafler støbt i form af en amerikansk “fodbold”.

Taler om vafler, disse kartoffelbaserede snacks har en meget lignende tekstur til deres irske baconmodstykker. De er bestemt lidt mere solide, men som jeg formoder er nødvendig fra en ingeniørmæssig synsvinkel for at sikre, at strukturen i hver Chips er sikker. Og de holder ikke i dine tænder for længe, ​​hvilket er et godt plus.

Smagen er også meget spændende. Posen siger Sweet Chilli, men efter min mening er det tættere på et krydret Skip. Uoffentlige og ikke alt for magtfulde. Måske ville det være mere præcist, hvis de kaldte denne Spiced Prawn smag? Jeg har aldrig smagt en reje, men jeg gætter på, hvis det er parret med krydderi, det ville smag lidt som dette Chips.

Chips kommer i mange varianter

Afslutningsvis vil jeg anbefale dette Chips. En spændende form, imponerende ensartethed i hele posen og en smag du ikke kommer over hver dag. Medmindre du spiser meget Skips.

100 Skarpe anmeldelser er meget. Så for denne skarpe gennemgang af vartegn, troede vi, vi ville gå alt ud. Vi ville gå efter en fed, hård hånende Chips, der lover at ryste ting op.

Efter den moderate succes i vores sidste Crinkle Cut review (Keoghs Irish Cheddar og Red Onion) besluttede vi at fortsætte med denne tilsyneladende umættelige Chips trend. Derfor besluttede vi at prøve Walkers Max Strong Hot Chicken Wings Chips.

Nå, når vi siger, at vi besluttede at prøve dem, fik vi faktisk dem gratis til en fyr, der solgte vand kasser på en festival. Han havde kun en smag af Chips i hans hytte og vi accepterede dem med glæde.

Men måske var det faktum, at han gav dem væk gratis, at have angivet den triste sandhed om disse Chips. De er lidt forfærdelige. Og når jeg siger noget, mener jeg virkelig forfærdeligt.

Efter min mening, kylling smag Chips er normalt mere savner end ramt. Du kan måske tro, at jeg som vegetarisk korrekturlæser er forspændt mod alle kødsmagrede krybder. Tværtimod, kære læser. Min favorit Chips er normalt kød smagfuldt. Smokey Bacon, BBQ Beef og Flaming Steak alle rang højt i min agtelse. Men jeg tror ikke, jeg nogensinde har mødt en kylling smag Chips, som jeg kunne lide. Nå undtagen Chickatees. De er dejlige.

Chips bliver lækre og lækre

Anyway, jeg troede virkelig, at disse Hot Chicken Wing Chips ville være dem til at ændre mit sind. Jeg elsker hot wing sauce. Jeg kan godt lide, at de er klassificeret på pakken som to flammer ud af tre flammer niveau af spiciness. Og crinkle cut-formatet er altid sjovt at spise. Det var i hvert fald det, jeg troede før jeg spiste disse chips.

Hvis du ser forsigtigt ud på pakken, ser du taglinjen “Perfect With Beer”. Som ven af ​​A Blog About Chipss siger menneskerettighedsfan og nyder Niall det: “Vi havde øl, de var ikke perfekte.”.

Han har ret Der er intet perfekt om disse Chips. De var ikke engang krydret. De havde ikke vinegary tang, du får en god varm sovs. De smagte bare lidt muggen. Ligesom gammel sojasovs eller noget. Måske vagt herby. Underligt alligevel.

Tekstur var faktisk stor. En god tyk Chips med lidt bid. Men fordi smagen var så ubehagelig, kunne jeg ikke engang holde fast med dem til den tilfredsstillende crunch.

Jeg er ikke sikker på, om dette nogensinde er sket før, men jeg afsluttede ikke engang Chips. Jeg gav dem bare til en intetanende festivalgaller og gik på vej.

Så nej. Jeg vil ikke anbefale disse Chips. Men jeg er fascineret af resten af ​​Max Strong-sortimentet, så måske vil jeg give de andre smag en bash på et tidspunkt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *