en bedemand i Give
Bedemand i give
april 12, 2019
eneste chips
Chips er noget som alle kan lide
maj 7, 2019

Disse muligheder har du for at rejse til Bornholm

gerne rejse til Bornholm

Vil du gerne rejse til Bornholm? Fordi du skal holde ferie der? Eller fordi du skal videre til udlandet fra solskinsøen? Men ved du ikke helt, hvilken måde der er bedst at rejse på? Det kan du hurtigt finde ud af med den rette guide.

Herunder kan du finde ud af en smule om Bornholm, og så kan du læse om nogle af de forskellige transportmuligheder tog, bus, færge og fly.

Bornholm, Bornholm, Bornholm

Bornholm er en ø, der er kendt for sine mange solskinstimer og mindre regn end resten af Danmark. Øen har cirka 39.000 indbyggere, og den ligger i den østligste del af Danmark i Østersøen.

Øen har et rigt kulturliv og er blandt andet kendt for Hammershus Slotsruin og de mange kirker, klipper og museer. Det er helt sikkert væd at undersøge en masse om øen, inden du tager afsted, så du kan finde ud af, hvilke seværdigheder der interesserer dig mest, som du derfor ønsker at se.

Transportmuligheder til Bornholm

Der er op til flere muligheder for at komme til Bornholm, og hvilken en der er bedst, skal være helt op til dig – men herunder kan du læse om fire af dem, tog, bus, færge og fly og nogle af fordelene og ulemperne ved dem:

  • Tog. Hvis du ønsker at tage toget, er det en fantastisk idé. Det er godt mod miljøet, og det er i langt de fleste tilfælde en behagelig transportform, både hvis du rejser alene, og hvis du rejser med nogle andre mennesker. Fra København tager det ikke mere en cirka 3 timer, og så er du landet på solskinsøen. Det er desuden heller ikke specielt dyrt, især ikke hvis du er tidligt ude med at finde billetter.
  • Bus. Du kan også tage bussen til Bornholm, og det fingerer lidt ligesom, hvis du tager toget. Det er behageligt, det er ikke så dyrt, og så tager det faktisk kun 3 timer og 10 minutter. Det er den transportmulighed, der er allerbilligst, og da den også skåner miljøet, kan du med fordel vælge denne.
  • Færge. Bornholmslinjen sejler fra Ystad til Rønne og fra Køge til Rønne og tager henholdsvis 1 time og 10 minutter og 5 timer og 30 minutter. Det tager altså et godt stykke tid, hvis ikke du starter i Sverige, men der er helt sikkert noget smukt natur og noget kvalitetstid at hente, og så er det ikke særlig dyrt.
  • Fly. Det er utrolig nemt at tage til Bornholm, hvis du vælger at flyve. Det tager blot 35 minutter fra København og 1 time og 10 minutter fra Billund, Aalborg eller Sønderborg. Når du flyver til Bornholm, lander du i Rønne Lufthavn, som er en central del af øen. Vælger du at flyve, kan du også få det forholdsvis billigt, dog dyrere end ovenstående, og derfor er der ikke mange dårlige ting at sige om denne transportmulighed. Dog kan det være en belastning for miljøet, hvis du flyver meget, og derfor kan du med fordel vælge en af ovenstående muligheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *