buler i bilen
Buler i bilen – Øh, hvad gør du så nu?
december 18, 2018
vil lære at anlægsgartner
Anlægsgartner er godt at lære vores børn
januar 19, 2019

Escape room er et fantastisk sjovt sted at være

Se mere på escape room vejle

Et flugtspil kan være stressende og frustrerende og svært, eller det kan være sjovt og bemyndigende og … stadig vanskeligt. Disse tips vil ikke ødelægge rum ved at gøre dem for nemme. Men de kan måske gemme din næste holdbygningsaktivitet fra at blive en time med ubrugelighed og fiasko.

Du kan ikke gøre escape room kedelige ved at blive meget god til dem. Ben Enos og Mark Flint, kreative ledere i flertalsflyvningsselskabet Escape Game, ved præcis, hvordan escape-værelser er designet. Men selv efter at have spillet mere end 200 undslippe værelser rundt om i verden, elsker de stadig at spille nye. Her er hvad de gør – og gør ikke – når de spiller et værelse.

Hvordan finder man et godt escape room

Der er et bredt spektrum af escape room-kvalitet, siger Mark, og forskellen betyder meget mere end at vælge, siger biografer. Der er fire måder at finde gode værelser på:

Læs anmeldelser

Søg TripAdvisor, det første sted Ben og Mark check room anmeldelser. Webstedet indsamler lister over de bedste værelser i forskellige lande (som USA) og byer (som Paris).

Læs escape room entusiast websteder og fora. Prøv Escape Authority Forums, Escape Rooms subreddit, og Facebook gruppen Escape Room entusiaster. Forskellige værelser samler et omdømme, så kig på et par fora, plus blogs som Codex, Escape Room Tips og Room Escape Artist, og læg mærke til hvilke værelser fortsat bliver navngivet og rost.

Escape room er et anderledes

Billeder er en god måde at fortælle om “byggekvalitet” i rummet, siger Ben. Du får også en følelse af, om rummet føles sjovt. “Billederne hjælper dig med at udelukke nogle spil,” siger Mark. Et rum behøver ikke at være sjovt, men du bør kunne fortælle om det var omhyggeligt designet. “Der er en stor variation i investering af tid og pleje,” siger han. Se efter værelser med et klart tema eller historie.

De fleste værelsekorrekturlæsere er forsigtige med ikke at have værelset med billeder, men hvis du er forsigtig, så se billeder på rummets officielle side. Disse kan være mere idealiserede, men de vil holde rummet hemmeligheder hemmeligt.

Ved hvad du vil have

Mark og Ben designer deres spil for at appellere til alle – “en niårig pige der holder en fødselsdagsfest, en gruppe advokater fra New York, et bachelorette parti herfra i Nashville.” Så bekymre dig ikke om dit valg af værelse, der kræver specialiseret viden. Se mere på escape room vejle

Stadig skal du søge efter værelser med temaer, der spænder dig og et sværhedsniveau, der føles passende. (The Escape Game tæller sine spil på en 10-punkts sværhedsskala, men de fleste spil lander mellem 7 og 9. Dobbeltklik på vanskeligheder på entusiaststederne.)

Hvad er et godt escape room?

De fleste mærker er konsistente i kvalitet, om kvaliteten er høj eller lav. “Det er sjældent, at du går og finder et virkelig fantastisk spil og et rigtig dårligt spil,” siger Ben. Så hvis du kunne lide din første tur til et bestemt mærke af spil, vil du sandsynligvis lide dit andet.

Han og Mark forsøger at give deres spil en bred vifte, så at spille dem alle vil ikke føle sig samme: hvert tema rum har en anden struktur, forskellige puslespiltyper, nye overraskelser. Nogle kæder kan være mere forudsigelige; Et indkøbscenter, siger Mark, har tendens til at bygge alle sine gåder som L-formede værelser med et skjult værelse. Dette vil ikke skuffe dig, hvis du spiller et eller to spil, men hvis du vender tilbage nok nok, begynder du at se på forudsigeligheden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *